DEN SMARTA PLATTFORMEN FÖR DIGITAL KOMMUNIKATION.

Digital skyltning – Vilken lösning passar dig?

Låt den digitala skärmen charma och inspirera besökarna att stanna längre. Berätta om och uppdatera erbjudanden, kampanjer och locka till shopping.

Det är enkelt att målgruppsanpassa och använda skärmarna som annonsplatser. En skärm med levande innehåll väcker uppmärksamhet och är ett suveränt sätt att locka till köp av utvalda varor, eller lyfta ett särskilt varumärke. 

Vi blir alltmer digitaliserade och våra kunderna förväntar sig en helhetsupplevelse, de vill kunna läsa mer om produkter och inspireras på plats. Med digitala skärmar kan webb och fysisk butik mötas på ett naturligt sätt och ge mer till kunden.

Skärmarna kan vara placerade över hela världen och du eller vi styr dem med några enkla knapptryck. Enkelheten gör att fler i företaget kan kommunicera på de platser de önskar. Eller låt oss hjälpa er med hela processen. 

Kan man tjäna en slant på att sälja reklamplats på sina skärmar?

Ja, faktiskt så kan man det ibland.

En effektiv metod för att finansiera sina digitala skärmar och smartkylar är att sälja reklamplatser på sina skärmar. Detta betyder i praktiken att ni faktiskt kan finansiera er utrustning på det här sättet.  Har ni fler skärmar på fler platser är det såklart lättare att lyckas få in annonsörer. Antalet annonsörer påverkar också hur mycket det finns att tjäna. 

Att få detta på plats är normalt inte särskilt svårt, då oftast den som vill annonsera på dina skärmar hjälper dig med det praktiska. Oavsett om det är någon lokal aktör, en av era leverantörer, någon av våra annonsörer eller en kombination av alla hjälper vi dig till allt är på plats.  

Lättast att få reklamerbjudande på skärmarna är om ni är beredda att ha reklam på skärmarna under en längre period, annonsörer föredrar längre åtaganden.

 

Vilka varumärken kan man då marknadsföra på detta vis?

Det finns många olika varumärken som kan vara aktuella, beroende på vilka kontakter ni har, kanske kan dom kombineras med våra och en reklambyrå. Men vissa varumärken kan vara små och lokala, andra kan vara stora och internationella, så variationen är väldigt stor. Vilket är bra förstås, eftersom alla varumärken inte passar in i alla verksamheter. 

Hur mycket kan man då tjäna? Kan just vi tjäna något?

Det varierar, baserat på flera faktorer, som till exempel hur många skärmar har ni, var är dom placerade, hur mycket som exponeras och så vidare. 

Svensk Support

Lång erfarenhet

Gratis utbildningar

Oändliga möjligheter

Fresta era kunder med något gott ur smartkylen.

Möjligheterna med digital kommunikation är nästan oändliga. För att ge dig en tydlig bild av hur du använder skärmar i din verksamhet har vi listat exempel på branscher digital kommunikation fungerar bäst i och då gärna i kombination med vår Smartkyl. 

Intern
kommunikation

Skapa engagemang och lönsamhet.

Industri
Kontor

Nå ut till era kunder, besökare och anställda.

Rackethall
Idrottshall

Visa erbjudanden om vilka produkter i smartkylen som finns för återhämtning.

Gymlokaler
Simhallar

Fresta era kunder med något gott ur smartkylen.

Yrkesbutiker

Låt skärmarna informera om t.ex. dagens lunch.

Sjukhus

Ge besökarna möjlighet att tänka på annat.

Hotell

Informera era gäster att när receptionen är stängd, är smartkylen öppen dygnet runt.

Campingar

Information visas dygnet runt till era gäster.

Vi samarbetar med Smartsign Display Manager

Vi har valt att samarbeta med Smartsign med den här lösningen då deras långa erfarenhet och lösningar med digital kommunikation är den bästa att koppla ihop med vår Smartkyl. 

Med den här kombinationen får ni den bästa effektivaste marknadsföringskanalen ut mot era kunder, gäster och medarbetare. Plattformen är extremt stabil och flexibel och passar alla branscher. Den är dessutom användarvänlig, vilket gör att alla i företaget kan använda Smartsign för att informera och inspirera. 

Vi Installerar din Smartkyl och Monitor vid samma tillfälle. 

Enkelt att använda

Med Smartsign Display Manager är det lätt att nå ut med information – oavsett om det handlar om rörlig grafik, film, text eller bilder. Befintliga programvaror kan användas, exempelvis PowerPoint. Det finns även färdiga mallar med fält och bildarkiv som underlättar publiceringen.

Du kan sitta i vilket land som helst och styra skärmar över hela världen. Du kan ha olika budskap på olika skärmar och även tidsstyra dem. All kommunikation sker i realtid, och behöver något justeras så redigeras det direkt.

Vi har även en tilläggstjänst att vi uppdaterar skärmarna och vi kan sälja in reklamplatser på de olika skärmarna åt dig.