HUR FUNGERAR EN SMARTKYL?

smartkyl.se

Vad är en Smartkyl?

Smart teknik integrerad i en kyl blir vår Smartkyl.

Vår smartkyl är en komplett och användarvänlig lösning som gör att du kan sätta upp din egen obemannade mikrobutik där det passar er. Den är öppen dygnet runt och tack vare kontaktlösa betalningslösningar behöver du inte ha lokalen bemannad för att dina kunder ska kunna utnyttja kylen.

Systemet är enkelt att använda både för dig, dina kunder och er personal. 

När kunden har valt en eller flera produkter och stänger kylen, debiteras kunden endast det som har tagits ur smartkylen.

Hur kan Smartkylen sköta allt automatiskt?

Tack vare vårt unika RFID system så kan kunderna betala kontaktlöst med betalkort eller med mobilen. De kan köpa flera varor på en gång, ta ut produkter och titta på dem, och sedan debiteras för det som faktiskt har tagits ut ur kylen när dörren stängs. 

RFID systemet är så pass korrekt och säkert att den läser av, väger och känner vad som tagits ut helt automatiskt, därför riskerar du aldrig att förlora pengar på obetalda varor. Taggen ger varje produkt en unik identitet och kan identifiera allt om den.

Dessutom håller systemet koll på inventeringen i realtid, du behöver aldrig lägga ner tid manuellt på att hålla reda på produktsortimentet. Detsamma gäller bäst före-datum, systemet håller reda på när varenda enskilda produkt går ut och signalerar till dig i tid.

Vad kan jag använda Smartkylen till?

Du fyller din Smartkyl utefter produkter vi har i vår leverantörslista. Listan är fylld med produkter med hög kvalitet, fräscha råvaror och miljövänliga förpackningar. Du kan fylla på med varma rätter som kan värmas snabbt, goda kalla måltider så som sallader, mackor m.m. Även god dryck och smoothisar ingår i vårt sortiment.

Om du till exempel bedriver en verksamhet som en idrottshall eller liknande, så kan du även ha en Smartkyl utan kyla, som du använder till att hyra ut utrustning helt automatiskt under även obemannade tider. På det sättet kan du ha öppet längre och öka omsättningen i din verksamhet.

ENKEL INSTALLATION

Hur går installationen av Smartkyl till?

Steg 1
Installeras

Smartkylen placeras på önskad plats i din lokal. På under 30 minuter kommer din kyl vara installerad och klar.

Steg 2
Produkter

Dina valda produkter märks upp med hållbara RFID-taggar och kodas.

Steg 3
Börja handla

Dina kunder kan köpa flera produkter åt gången med enkla och kontaktlösa betalningsalternativ.

Steg 4 - Information

Du får inventering i realtid, inköpsdata och andra avancerade analyser.

Steg 5 - Påfyllning

Din Smartkyl fylls enkelt och snabbt på av er personal eller av oss på Migab Vending.

Vill ni sköta era egna lager?

Systemet möjliggör snabb kodning av produkter med RFID taggar för Selfy Intelligent Cabinet. Har ni många anläggningar kan det vara mer priseffektivt att äga och koda sina produkter.

Vill ni att vi levererar era produkter?

Inga problem vi levererar 5 dagar i veckan. Lägg din beställning innan kl. 13.00 så har ni era produkter taggade och klara för att fylla på er smartkyl dagen efter. Inga order är för små, vi kallar det för fullservice. Det kan förekomma vissa lokala skillnader.

Köp eller Leasa din Smartkyl.

Självklart erbjuder vi både försäljning och leasing av vår Smartkyl, du väljer det som passar dig och din verksamhet bäst. Hur snabbt går processen från beställning till färdiginstallerad produkt?

Köp eller leasing ➡️ Bestäm vilka produkter du vill ha i kylen ➡️ Vi installerar kylen och fyller på med varor ➡️ KLART